0
Καλάθι αγορώνclose button
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
user logoΣύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο των προϊόντων αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε εδώ
SOCIAL MEDIA LOGIN

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική απορρήτου

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Γενικά

    Η πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – καλούμενη εφεξής: Πολιτική Απορρήτου, αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας autogs.gr, η οποία ανήκει στην εταιρεία AUTO GS A.E.

    H AUTOGS A.E κατανοεί και αναγνωρίζει τη σημασία της εχεμύθειας, καθώς και της εμπιστοσύνης του συνόλου των πληροφοριών που της παρέχονται και συμμορφώνεται απόλυτα με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

    Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας να διαβάσουν την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε αναπτύξει, ώστε να υπάρχει διαφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά, είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας – συνεργασίας με κάθε τρίτο.

    Μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της AUTO GS A.E, χωρίς να μας αναφέρετε ποιος είσαστε και χωρίς να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία. Άλλες φορές, μπορεί να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα οικειοθελώς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφόρηση ή / και συγκεκριμένες υπηρεσίες.

    Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών που συλλέγονται αποκλειστικά από την autogs.gr, αλλά δεν καλύπτει τη σχέση τους με οποιαδήποτε υπηρεσία, η οποία δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία ή / και στον έλεγχο της autogs.gr.

    Προσωπικά Δεδομένα

    Ενδεχομένως να μας παράσχετε κάποια προσωπικά στοιχεία σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε μια παραγγελία ή να μας παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να εξοφλήσετε τις υπηρεσίες μας ή να αγοράσετε κάτι από εμάς. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα από την autogs.gr και από τρίτους, οι οποίοι εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ως επεξεργαστές δεδομένων, με βάση τις οδηγίες της autogs.gr. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε πώς και εάν θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία, εφ’ όσον ρητά συναινέσετε προς τούτο. Κατά την περιήγησή σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.

    Επίσης, ο χρήστης – μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων και οι πληροφορίες που θα μοιράζονται, θα διέπονται από τις εκάστοτε Πολιτικές Απορρήτου τους.

    Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην autogs.gr, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης θελήσει να γίνει μέλος της ιστοσελίδας ώστε να είναι δυνατό να κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Ν. 2472 / 1997 περί ‘’Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα’’ και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η autogs.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύσει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και εάν κριθεί απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε αρμόδιο στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.

    Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης – επισκέπτης, δύναται να προβάλλονται ή/ και να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό, χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο το χρήστη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης ή κατόπιν αιτήματος προς την autogs.gr. Τα δεδομένα αυτά, προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των συναλλαγών, και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μόνο με την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2472 / 97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα στοιχεία που παρέχετε στην autogs.gr μέσω του ιστότοπού της μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν από την autogs.gr και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, αλλά μόνο εάν μας δώσετε ρητά τη συγκατάθεσή σας.

    Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα δοθούν τα προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και επιτροπές δεοντολογίας ή/ και μπορεί να απαιτηθεί από την AUTO GS A.E, η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με: δικαστική απόφαση, ένταλμα έρευνας, κλήση, νόμο ή κανονισμό. Μόνο αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

    Έλεγχος αναφορικά με οφειλές

    Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στο πλαίσιο μιας συναλλαγής μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών σας έναντι της εταιρείας μας.

    Διαχείριση αιτημάτων

    Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατά τη διαχείριση αιτημάτων σας που σχετίζονται με την εξυπηρέτησή σας ή την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

    Παρακολούθηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών

    Για ορισμένες διαδικτυακές συναλλαγές μπορεί να χρειαστεί να μας καλέσετε ή να σας καλέσουμε. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι γενική πρακτική της AUTO GS A.E είναι να παρακολουθεί και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να καταγράφει αυτές τις κλήσεις για σκοπούς εκπαίδευσης προσωπικού ή διασφάλισης ποιότητας. Για κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεστε προκαταβολικά ενώ τα δεδομένα θα συλλέγονται και αποθηκεύονται με τις ανωτέρω αναφερόμενες μεθόδους.

    Ασφάλεια δικτύου

    Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου.

    Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να επικοινωνήσει με την autogs.gr προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού ή / και τη διαγραφή του, όπως επίσης και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του και πρέπει να ενημερώνει άμεσα την autogs.gr σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του χωρίς την άδειά του.

    Δεδομένα Που Συλλέγουμε

    • Προσωπικές πληροφορίες πελατών μας, καθώς και εκπροσώπων τους, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, οικονομικά και φορολογικά δεδομένα.
    • Προσωπικές πληροφορίες καταναλωτών, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο. που μας χορηγούν οι πελάτες μας, δυνάμει μεταξύ μας συμφωνιών, για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, για τη διεκπεραίωση παραγγελίας. Τα δεδομένα αυτά διατηρούμε με ασφαλή τρόπο (βλ. κατωτέρω υπό «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ»). Για τη νόμιμη συλλογή των δεδομένων αυτών δε φέρουμε ευθύνη.
    • Δεδομένα προμηθευτών μας, και υποψήφιων προμηθευτών, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, φορολογικά δεδομένα, οικονομικά δεδομένα.
    • Δεδομένα υποψήφιων εργαζομένων, όπως όνομα, διεύθυνση, βιογραφικά σημειώματα.
    • Στοιχεία Διαδικτυακής δραστηριότητας που προκύπτουν κατά την επίσκεψη και την περιήγηση στον ιστότοπό μας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα.

    Σκοποί Επεξεργασίας

    • Ταυτοποίηση κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα
    • Εάν έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό με προηγούμενη εγγραφή σας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό.
    • Διεκπεραίωση παραγγελίας, τιμολόγηση υπηρεσιών
    • Εάν ζητήσετε κάτι από κάποιο ιστότοπο της autogs.gr, π.χ. προϊόν ή υπηρεσία, επανάκληση (callback) ή συγκεκριμένο υλικό μάρκετινγκ, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας ή να διεκπεραιωθεί τυχόν παραγγελία. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας ικανοποίησης πελατών με αφορμή μια συναλλαγή.
    • Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας προμηθευτών/αντισυμβαλλομένων
    • Έχουμε έννομο συμφέρον να προβαίνουμε σε ελέγχους της πιστοληπτικής ικανότητας των προμηθευτών και αντισυμβαλλομένων μας για την λειτουργία της επιχείρησης και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας.
    • Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ

    Ανακοίνωση Σε Τρίτους

    Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλα τμήματα της autogs.gr, ή τρίτα μέρη, όπως για παράδειγμα, εμπορικούς Συνεργάτες της autogs.gr, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, μεταφορικές εταιρείες, ταχυδρομικές ή κρατικές αρχές (π.χ. Τελωνειακές αρχές) προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, να διεκπεραιωθεί νόμιμη συναλλαγή μεταξύ μας, ή για να εκπληρώσουμε νόμιμη υποχρέωση μας. Πρακτική της autogs.gr είναι να δεσμεύει συμβατικά τους εν λόγω προμηθευτές ώστε με τη σειρά τους να χειρίζονται τις πληροφορίες με τρόπο σύμφωνο προς το νόμο και την πολιτική της autogs.gr.

    Επίσης, η autogs.gr μπορεί να διαβιβάζει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε εξωτερικές εταιρίες που συνεργάζονται με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η autogs.gr μπορεί επίσης να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε.

    Η autogs.gr μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας ή δικαστικές αποφάσεις.

    Η autogs.gr δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η autogs.gr δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

    Στην περίπτωση που δεδομένα σας διαβιβαστούν για νόμιμους λόγους σε χώρες εκτός Ε.Ε., λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διαβίβαση να λαμβάνει χώρα μόνο έαν διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων είτε, για παράδειγμα, με την υπογραφή συμβατικών ρητρών της Ε.Ε. είτε βάσει σχετικής απόφασης επάρκειας της Ε.Ε.

    Cookies

    Με την είσοδο στην ιστοσελίδα, η εταιρεία μας (και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε) είναι πιθανόν να εγκαταστήσουν κάποια αρχεία στον υπολογιστή ή κάποια άλλη συσκευή πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Τα συγκεκριμένα αρχεία μπορεί να είναι cookies, clear gifs, pixel ή άλλα τοπικά αρχεία που παρέχονται από τον περιηγητή σας ή άλλες συγγενείς εφαρμογές.

    Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών σε προγράμματα περιήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και λήψη αναγνωριστικών και άλλων πληροφοριών σε υπολογιστές, κινητά και άλλες συσκευές. Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να γίνεται εύρυθμη η λειτουργία του site αυτού, αφού με τη χρήση τους, το site «θυμάται» τις ενέργειες και προτιμήσεις σας για μια περίοδο χρόνου, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τις επαναφέρετε στην επόμενη είσοδό σας στο site ή σε επιμέρους σελίδες του. Τα cookies είναι ένα σύνολο δεδομένων τα οποίο μπορούν να αποστέλλονται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος, μέσω του οποίου μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής σας, αλλά όχι εσείς.

    Συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, μία από τις οποίες είναι τα λεγόμενα "cookies". Μερικές ιστοσελίδες της autogs.gr χρησιμοποιούν cookies, που αποστέλλονται από την autogs.gr ή τρίτους προμηθευτές της, ή άλλες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ορίσετε στο browser σας να εμφανίζεται ερώτηση πριν τη λήψη ενός cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε κάθε φορά αν θα το αποδεχθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο browser σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε, μερικά sites μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

    Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies

    Η χρήση των cookies αποσκοπεί στα κάτωθι:

    Μέτρηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδαςΟρθή λειτουργία της ιστοσελίδαςΚαταγραφή επιλογών κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα (π.χ. γλώσσα)

    Τύποι cookies που χρησιμοποιεί η παρούσα ιστοσελίδα:

    Session τα οποία διαγράφονται κατά την έξοδο του χρήστη από το browserPersistent τα οποία παραμένουν για ένα χρονικό διάστημα στην συσκευή του χρήστη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. Google analytics ( _ga, _gid, _gat)First-party cookies, τα οποία δημιουργούνται από την ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστηςThird-party cookies, τα οποία δεν δημιουργούνται από το site, αλλά από κάποιον τρίτο. Ο ιστότοπος της autogs.gr χρησιμοποιεί third-party cookies για την υπηρεσία google analytics.

    Στα δεδομένα που αντλούνται από τα cookies έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένοι χειριστές της autogs.gr και δεν εκτίθενται ή αποκαλύπτονται σε τρίτους.

    Πώς να ελέγχετε τα Cookies

    Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαγράφετε τα cookies κατά τη θέλησή σας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ρυθμίσεις επισκεφθείτε τη σελίδα aboutcookies.org., επισκεφτείτε τις σελίδες βοήθειας του προγράμματος περιήγησης ή της συσκευής σας. Πάντα μπορείτε να διαγράψετε όλα ταcookiesπου βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας όπως επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε όλους τους browsersπου χρησιμοποιείτε για να εμποδίσετε την εγκατάστασή τους.Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας ότι στην περίπτωση αυτή, ορισμένα τμήματα του site μπορεί να μην λειτουργούν σωστά αν απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης.

    Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση τους.

    Ασφάλεια Και Ποιότητα Πληροφοριών

    Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας καθ’ όσο χρόνο τα διατηρούμε.

    Για όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο κατέχουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχουμε ενσωματώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε αυτά να προστατεύονται από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή αλλοίωση και καταστροφή. Ειδικότερα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):

    Κρυπτογραφούμε και ανωνυμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα.

    Διαθέτουμε λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης στο site μας.

    Ελέγχουμε με φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας (firewalls) τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας, όσο και την μετέπειτα αποθήκευσή τους από εμάς.

    Όλες οι ανωτέρω ενέργειες γίνονται από συγκεκριμένους εξουσιοδοτημένους ειδικά υπαλλήλους μας, οι οποίοι συμβατικά δεσμεύονται να τηρούν τις υποχρεώσεις που ο νόμος ορίζει σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας. Κατά τον τρόπο αυτόν, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία έχουν μόνο άτομα (υπάλληλοι ή προμηθευτές μας) τα οποία είναι κατάλληλα ενημερωμένα ώστε να διασφαλίσουν το απόρρητο της συλλογής και επεξεργασίας τους, αλλά και συμβατικά υπέχουν αστικές και ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβάσεως.

    Συμπλήρωση Πληροφοριών

    Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπου της autogs.gr με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

    Χρόνος Διατήρησης Δεδομένων

    Η autogs.gr διατηρεί τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), με την ρητή εξαίρεση των περιπτώσεων που ο νόμος ή οι δεσμευτικές συμβάσεις ορίζουν διαφορετικά. Οι χρόνοι διατήρησης των προσωπικών δεδομένων αποτυπώνονται στα αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας που τηρεί η εταιρεία μας.

    Μερικές κατηγορίες δεδομένων διατηρούνται για μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για το σκοπό προάσπισης των δικαιωμάτων της εταιρείας και την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών της. Η επεξεργασία στις περιπτώσεις αυτές θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ μας.

    Αναφέρουμε επιπροσθέτως τις περιπτώσεις διερεύνησης ατυχήματος και περιστατικού ασφάλειας.

    Άσκηση Εκ Του Νόμου Δικαιωμάτων

    Οποτεδήποτε έχετε το δικαίωμα, επικοινωνώντας μαζί μας, να αιτηθείτε όπως ασκήσετε ή λάβετε χωρίς χρέωση (εκτός εάν η αίτηση είναι πέραν του ευλόγου) πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας από τα άρθρα 12-22 του Κανονισμού 679/2016:

    Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένωνΤο δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάςΤο δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών που διατηρούμε για -εσάςΤο δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους σε ορισμένες περιπτώσειςΤο δικαίωμα διακοπής μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκΤο δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών

    Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας, στα εξής στοιχεία: sales@autogs.gr.

    Η εταιρεία μας έχει υποχρέωση να σας απαντήσει εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν μήνα.

    Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων διατηρείτε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

    Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

    Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600

    Φαξ: (0030) 210 6475628

    Ε-mail: contact@dpa.gr

    Σύνδεσμοι Με Άλλες Ιστοσελίδες

    Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιέχει links προς άλλες ιστοσελίδες καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι σύνδεσμοι να παραπέμπουν σε ιστοσελίδες χρήσιμες. Βάση του ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να αλλάξουν ταχύτατα, η autogs.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί το επίπεδο καθώς και την ποιότητα, της κάθε μίας ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει, μέσω συνδέσμων και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις πολιτικές ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.

    Δεδομένα Clickstream

    Μερικές φορές συλλέγουμε στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο ("μη προσωποπαγή") από τις επισκέψεις στο site μας, τα οποία μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Για παράδειγμα, καταγράφουμε τα domains από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και μετράμε τις δραστηριότητες των επισκεπτών στο site της autogs.gr, αλλά με τρόπο που διατηρεί τα συλλεγόμενα στοιχεία μη προσωποπαγή. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και "δεδομένα clickstream". Η autogs.gr ή άλλοι εκ μέρους της μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία για να αναλύσουν τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και να μας βοηθήσουν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

    Επίσης, όταν συλλέγουμε προσωπικά σας στοιχεία στα πλαίσια μιας συναλλαγής, μπορεί να καταγράψουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συναλλαγή σε μορφή μη προσωποπαγή και να τις συνδυάσουμε με άλλες μη προσωποπαγείς πληροφορίες, π.χ. δεδομένα clickstream. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι πληροφορίες αυτές δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών.

    Ασφάλεια

    Η autogs.gr λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Γίνεται κρυπτογράφηση των στοιχείων σας πριν την αποστολή τους και καθιστά τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

    Τροποποιήσεις

    Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.

    Ανήλικοι

    Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα. Συγκεκριμένα, οι ιστότοποί μας δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών. Κατά την περίπτωση όπου κάποιος ανήλικος γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μας και παράσχει προσωπικά δεδομένα ή εάν ένας πάροχός μας δηλώσει τα στοιχεία ανηλίκου, θα διαγραφούν τα δεδομένα από τη βάση μας.

    Αλλαγή Ιδιοκτησίας

    Σε περίπτωση που η AUTO GS A.E συγχωνευτεί ή / και εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούν οι πληροφορίες με εκείνους, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους.

    Πληρωμές

    Οι on line πληρωμές στην autogs.gr γίνονται μέσω της πλατφόρμας πληρωμής PayPal, παρόλα αυτά η AUTO GS A.E δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία των καρτών των χρηστών.

    Αποδοχή Όρων

    Η χρήση της ιστοσελίδας autogs.gr γίνεται με την αποδοχή και συγκατάθεση από μέρους σας στη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

    Επικοινωνία

    Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: sales@autogs.gr και στα τηλέφωνα: 2310 688 050 – 51.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ
Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

espa-autogsespa-autogs