0
Καλάθι αγορώνclose button
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
user logoΣύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο των προϊόντων αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε εδώ
SOCIAL MEDIA LOGIN

 • ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι αποστολής

 • Αποστολή Προϊόντων
  Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται και αποστέλλει τα προϊόντα της με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα, ή με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

  Η χρέωση των μεταφορικών για αποστολές έως 4 kg είναι 6 ευρώ. Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 4 ευρώ σε όλες τις αποστολές. Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος αποστολής τους, καθώς και για τις περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη της Εταιρείας κατά την παράδοση των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης μπορεί να αναλάβει ο ίδιος τα μεταφορικά, με μεταφορική της επιλογής του αν η παραγγελία του είναι εξοφλημένη (σε περίπτωση αντικαταβολής η Εταιρεία δε συνεργάζεται με όλες τις μεταφορικές) ή αναλόγως των δεμάτων της παραγγελίας του μπορούν συμπεριληφθούν στο τελικό ποσό της παραγγελίας του, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία.

  Χρόνος Παράδοσης
  Η αποστολή των προϊόντων γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας για τα προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

  Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

  Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα AUTO GS Προέκταση οδού Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακής οδού Ευόσμου) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 051

  Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ
Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

espa-autogs