0
Καλάθι αγορώνclose button
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
user logoΣύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο των προϊόντων αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε εδώ
SOCIAL MEDIA LOGIN

  • BLOG NEWS
  • ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ AUTOSOCK

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚA AUTOSOCK

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ AUTOSOCK
  • Eξόπλισε σήμερα κιόλας το κατάστημά σου με  AUTOSOCK. Τις γνήσιες χιονοκουβέρτες που από το 2001 σε πηγαίνουν... σπίτι σου εύκολα και με ασφάλεια. Είναι οι μοναδικές χιονοκουβέρτες που έχουν πιστοποίηση TUV κατά Onörm αντίστοιχη με αυτή των μεταλλικών αλυσίδων. Τα πανιά χιονιού AUTOSOCK διατίθενται για όλες τις διαστάσεις ελαστικών και είναι κατάλληλα για: Ι.Χ, 4Χ4, SUV, μικρά φορτηγάκια, φορτηγά, λεωφορεία ακόμη και τράκτορες.

     

    autosock 650

     

    Τα πανιά AUTOSOCK είναι τα μόνα που έχουν πιστοποιηθεί για χρήση σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπως τα λεωφορεία. Το Νο1 μέλημά μας είναι η ασφάλεια και για τον λόγο αυτό προτείνουμε AUTOSOCK, το αντιολισθητικό για χιόνι και πάγο που δημιουργεί την μέγιστη τριβή σε όλες τις συνθήκες χιονιού και πάγου και προστατεύει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Νορβηγική τεχνολογία με άριστα αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα.

    Άλλωστε δεν είναι τυχαία το μόνο αντιολισθητικό ελαστικών που είναι standard εξοπλισμός στα αυτοκίνητα των μεγαλύτερων οίκων της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως. "Αλυσίδες" χιονιού από πανί λοιπόν και θα δείτε τη δύναμη της χιονοκουβέρτας πάνω στο χιόνι και τον πάγο και θα εκπλαγείτε με τις αποδόσεις της!

     

    autosock 700 

     

     

    autosock 500

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ
Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

espa-autogs