0
Καλάθι αγορώνclose button
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
user logoΣύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο των προϊόντων αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε εδώ
SOCIAL MEDIA LOGIN

  • BLOG NEWS
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ AUTOMECHANIKA DUBAI 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ AUTOMECHANIKA DUBAI 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ AUTOMECHANIKA DUBAI 2019
  • Η πρώτη εμφάνιση της AUTO GS A.E στην Automechanika του Dubai στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εντυπωσιάζοντας με τις 3 νέες συλλογές αρωμάτων της FERAL, καθώς επίσης και με την υπόλοιπη σειρά των παραγόμενων προϊόντων της, σε μία από τις στη μεγαλύτερες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, με 1.801 εκθέτες από 61 χώρες και 31.971 επισκέπτες από 146 χώρες για την αυτοκινητοβιομηχανία στο τμήμα Aftersales και OEM, συντήρησης, ανταλλακτικών και αξεσουάρ οχημάτων. 

     

    Η AUTOGS κέντρισε το ενδιαφέρον των όλων των εταιρειών με τη μεγάλη γκάμα της, η οποία περιλαμβάνει: αρωματικά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και προϊόντα συντήρησης, αντιψυκτικά και γυαλιστικά.

     

    Το κάθε προϊόν της FERAL καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, έχοντας δοκιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα FERAL είναι εύκολα στη χρήση. Χρησιμοποιήστε μόνο μία μικρή ποσότητα από το κάθε προϊόν και δείτε άμεσα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

     

    Τα μοναδικά προϊόντα FERAL παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της AUTO GS και καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σας για τις διάφορες εργασίες, όπως πλύσιμο, καθάρισμα, γυάλισμα κτλ. 

     

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ
Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

espa-autogs