0
Καλάθι αγορώνclose button
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
user logoΣύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο των προϊόντων αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε εδώ
SOCIAL MEDIA LOGIN

  • BLOG NEWS
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • Η εταιρεία AUTO GS Α.Ε από το 1978 προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη σε αξεσουάρ αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων με προϊόντα που εισάγουμε και διανέμουμε σε όλο τον κόσμο.

    Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου μας οδήγησε στην ίδρυση μιας σύγχρονης μονάδας παραγωγής αρωματικών, καθαριστικών και χημικών προϊόντων αυτοκινήτου για επαγγελματίες, αλλά και για ιδιώτες.

    Σας παρέχουμε λύσεις για όλες τις ανάγκες σας:

    Υαλοκαθαριστήρες (μάκτρα) εξαιρετικής ποιότητας, αθόρυβους, για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Κλασικούς ή flat / silenttech, από 14¨έως 28¨, για πίσω παρμπρίζ, λάστιχα υαλοκαθαριστήρων, καθώς και ειδικούς υαλοκαθαριστήρες για φορτηγά και λεωφορεία.

    Πατάκια, αυτοκινήτων διεθνή ή μαρκέ σε λάστιχο, pvc και μοκέτα. Σε flat μορφή, αλλά και σε σκαφάκια. Χάρη στην πολλή μεγάλη ποικιλία, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε ζήτησησε μοντέλο, σχέδιο, χρώμα, υλικό ή τιμή.

    Εκτενής γκάμα προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά. Αρωματικά γυαλιστικά ταμπλό, καθαριστικά ταπετσαρίας, συντηρητικά και προστατευτικά δερμάτινου σαλονιού και δεκάδες άλλα προϊόντα. Πλύντε, καθαρίστε, συντηρήστε τα αυτοκίνητα του στόλου σας με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για μέγιστα αποτελέσματα. Η γκάμα προϊόντων Feral ολοκληρώνεται με προϊόντα για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της μηχανής των αυτοκινήτων.

    Για επαγγελματικό αποτέλεσμα, η Feral προτείνει τη σειρά αξεσουάρ καθαρισμού της, η οποία περιλαμβάνει: πετσέτες καθαρισμού microfiber, δέρματα γνήσια και συνθετικά, σφουγγάρια, βούρτσες και δεκάδες άλλα προϊόντα.

    Για την καλύτερη συντήρηση των τιμονιών, αλλά και για να έχετε την αίσθηση της μοναδικής οδήγησης, σίγουρα θα βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Δερμάτινο, ραφτό, χρωματιστό, τρυπητό, κλασικό ή σπορτ είναι μερικές από τις κατηγορίες που διαθέτουμε.

    Κεραίες οχημάτων σε διάφορους τύπους όπως οροφής, κολώνας και φτερού. Επίσης, εσωτερικές, ελαστικές – καουτσούκ, διεθνής ή μαρκέ σε ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων.

    Μπαταρίες οχημάτων εξαιρετικής ποιότητας για κάθε τύπο οχήματος, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο με δύο χρόνια εγγύηση. Είναι ευρωπαϊκής κατασκευής. Προσφέρουν εξαιρετική δύναμη στην εκκίνηση, ακόμα και σε ψυχρό κλίμα, καθώς και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία του εργοστασίου TAB Σλοβενίας και της Feral.

    Στον τομέα του φωτισμού των οχημάτων διαθέτουμε πλήρη γκάμα, η οποία ξεκινάει από όλες τις αναλώσιμες λάμπες έως πλήρη αντικατάσταση σε Xenon ή Led, καθώς και φωτισμός εσωτερικού χώρου. Επίσης, διατίθενται τεράστια γκάμα φαναριών aftermarket εμπρός και πίσω σε διάφορους τύπους, σχέδια και χρώματα.

    Διάφορα είδη πρώτης ανάγκης όπως αντιολισθητικές αλυσίδες, ρευματαγωγοί – καλώδια, φορτιστές μπαταρίας, κομφλέρ αέρος, γρύλοι, φαρμακεία, τρίγωνα, κώνοι, πυροσβεστήρες, σετ ΚΤΕΟ, πινακίδες σήμανσης οχημάτων, απαρτίζουν τον κος=ρμό των βασικών προϊόντων για ασφαλή μετακίνηση.

    Μπορείτε, επιπλέον, να δώσετε μία ώθηση στο brand σας με τα πρωτότυπα διαφημιστικά δώρα που σχεδιάζουμε για εσάς βασιζόμενοι στην εταιρική σας ταυτότητα. Επιλέξτε ανάμεσα από αρωματικά δεντράκια, μπρελόκ, αυτοκόλλητη σήμανση οχημάτων, ανακλαστικά γιλέκα και άλλες επιλογές.

     

    stoloi oxhmatwn 3 300x213

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ
Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

espa-autogs